Budak Motékar

Budak Mot kar Sabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang M

  • Title: Budak Motékar
  • Author: Juniarso Ridwan
  • ISBN: null
  • Page: 273
  • Format: Paperback
  • Sabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimangpaatkeun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana NuSabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimang paat keun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana Nu leuwih matak ngagumbirakeun sar r a mah, Nana geus bisa nyumponan sagala kaperluanana ku ladang k sang sorangan.

    431 Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *